Diensten


Valkeman Schoonmaakdiensten is een jong schoonmaakbedrijf met specialistische kennis op de volgende vlakken:

 • Mobiele truckwash
 • Glasbewassing
 • Vloeronderhoud
 • Gevelreiniging

Glasbewassing

Een schone gevel en blinkende ramen zorgen er mede voor dat uw bedrijfspand, winkel, showroom, appartementengebouw of instelling representatief is. Voor een goede indruk bij klanten, medewerkers en bewoners schakelt u onze professionele glazenwassers in.Bij het telewash-systeem, ook wel telescoopbewassing genaamd, wordt gewerkt met gedemineraliseerd water (osmose) en een telescoopsteel met borstel die tot 14 meter hoog reikt. Voordelen van dit systeem zijn dat het weinig ruimte vraagt en voordeliger is dan een hoogwerker.

Het gedemineraliseerde water zorgt voor een glashelder resultaat zonder strepen. VSD beschikt over een filterinstallatie waarmee we zelf water demineraliseren tot omgekeerde osmose.

Truckwash

De mobiele truckwash van VSD komt naar u toe, waar en wanneer u maar wilt! Geen lange wachttijden bij wasstraten, geen vaste contracten. Ultieme flexibiliteit voor een scherpe prijs. Wij hebben hiervoor een uniek milieuvriendelijk systeem bedacht. Hierbij worden oli├źn en vetten gescheiden waardoor deze niet meer in de reguliere afwateringskanalen terecht komen. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is een specialisme. Er bestaan veel verschillende vloeren met verschillende soorten vervuilingen. De vloer springt bij binnenkomst direct in het oog. Het is dus van belang dat deze er goed en verzorgt uitziet.

 • Marmoleum en linoleum
  VSD werkt met schrobmachines om marmoleum en linoleum vloeren grondig te reinigen en eventuele oude waslagen te verwijderen (strippen). Vervolgens wordt de vloer voorzien van een waslaag. Periodiek kan de vloer bijgehouden worden door het sprayen en opblokken van de vloer. Hierbij wordt de vloer voorzien van een spraywas en daarna met een hoge toerenmachine opgeboend (opblokken).
 • Natuursteen
  Ook zijn we thuis in het reinigen en onderhouden van alle natuursteensoorten. Voor vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden neemt u gerust contact met ons op.
 • Tapijt
  Tapijtreiniging kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. Het reinigen van tapijt gebeurt volgens de zogenaamde sproei-extractie-methode. Eerst worden de vlekken intensief voorbehandeld. Na een bepaalde inwerktijd wordt de gehele oppervlakte machinaal gereinigd. Desgewenst kun u het tapijt laten voorzien van een beschermende, vuilafstotende impregneerlaag zodat het behandelde tapijt langer schoon blijft.

Gevelreiniging

Uw woning of bedrijfspand is een kostbaar bezit. Waarom deze dan laten verpesten door algen, mos, roet of graffiti? Door jarenlange blootstelling aan extreme weersinvloeden verliest uw woning of bedrijfspand zijn verzorgde uitstraling. Of uw gevel nu bestaat uit (natuur)steen, glas, hout of kunststof. Basiq Cleaning vindt voor elke vervuilde gevel een passende oplossing.

Basiq Cleaning geeft uw woning of bedrijfspand weer die frisse uitstraling die het verdient, zonder hierbij het voegwerk of uw tuin te beschadigen.
De gevel kan tevens worden geïmpregneerd zodat nieuw vuil geen kans meer krijgt. Met deze opfrisser kan uw gevel er gegarandeerd weer jaren tegenaan.

Natuurlijk kunnen wij u onze diensten verlenen op maat! Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.